Βίλες Natura Verde Γαλάρο Ζάκυνθος

Η ασφαλεια σας, ειναι παντα προτεραιοτητα μας!


Αγαπητέ αξιότιμε επισκέπτη,

Είμαστε στην ευχάριστη θέση να σας καλωσορίσουμε στο Natura Verde Villas.

Όπως πάντα, η προστασία, η ασφάλεια και η υγεία των επισκεπτών καθώς και του προσωπικού μας είναι ύψιστης σημασίας και προτεραιότητας.

Λαμβάνοντας υπόψη τις τρέχουσες ανησυχίες που σχετίζονται με το νέο κορονοιο covid-19, έχουμε θεσπίσει νέους κανόνες διαμονής και μέτρα που, μαζί με αυστηρά υγειονομικά πρωτόκολλα, μεθόδους ασφάλειας και διαδικασίες λειτουργίας, μπορούν να εγγυηθούν την ευημερία  και την ασφάλεια σας κατά τη διαμονή σας στο κατάλυμα μας.

Τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας του καταλύματος μας έχουν σχεδιαστεί για την αντιμετώπιση ενός ευρέος φάσματος ιών, συμπεριλαμβανομένου του COVID-19, και περιλαμβάνουν τα πάντα, από την υγιεινή πλυσίματος των χεριών και τις προδιαγραφές προϊόντων καθαρισμού έως τα δωμάτια και τις κοινές διαδικασίες καθαρισμού των χώρων.

Σε καθημερινή βάση, η διοίκησή μας εργάζεται για να διασφαλίσει ότι τα μέτρα υγιεινής και ασφάλειας μας, πληρούν τις τελευταίες οδηγίες για την υγιεινή και την καθαριότητα.

Αυτά τα μέτρα περιλαμβάνουν:

 • Αυστηρή τήρηση όλων των διαδικασιών υγιεινής και συχνό πλύσιμο χεριών από το προσωπικό.
 • Υποχρεωτική χρήση μάσκας, γαντιών, αδιάβροχης ρόμπας μίας χρήσης και κλειστών παπουτσιών από το προσωπικό καθαρισμού.
 • Νέες αυστηρές  πρακτικές καθαρισμού για την καλύτερη δυνατή προστασία έναντι πιθανών ιών συμπεριλαμβανομένου του Covid-19.
 • Χρήση εγκεκριμένων απορρυπαντικών  από το Γενικό Χημείο του κράτους και τον ΕΟΦ: Αυξήσαμε τα ήδη αυστηρά πρωτόκολλα καθαρισμού χρησιμοποιώντας  προϊόντα εγκεκριμένα από το Γενικό Χημείο του Κράτους και τον ΕΟΦ, καθαριστικά απολυμαντικά που έχουν αποδειχθεί ότι εξαλείφουν τους ιούς  συμπεριλαμβανομένου του Covid-19.
 • Απολύμανση καρτών και κλειδιών πριν και μετά τη χρήση από τους επισκέπτες
 • Ιδιαίτερα προσεκτική απολύμανση στους πιο συχνά χρησιμοποιούμενους χώρους, όπως μπάνια, και τις περισσότερο χρησιμοποιούμενες επιφάνειες και συσκευές όπως τηλεχειριστήρια τηλεόρασης και A/C,  πόμολα και ηλεκτρικούς διακόπτες.
 • Πλύσιμο λινών σε υψηλή θερμοκρασία σύμφωνα με τις οδηγίες του ΕΟΔΥ. Όλα τα κλινοσκεπάσματα και οι πετσέτες μπορούν να αλλάξουν μόνο κατόπιν αιτήματος των επισκεπτών.
 • Τα κλιματιστικά όλων των βιλών είναι αυτόνομες μονάδες και δεν αποτελούν τμήμα κεντρικού κλιματισμού. Έχουν όλες συντηρηθεί, απολυμανθεί και θα απολυμαίνονται και μετά από κάθε αναχώρηση.
 • Καθαρισμός με ειδικά προϊόντα και απολύμανση με υψηλή θερμοκρασία(ατμός) για όλες τις υφασμάτινες επιφάνειες.
 • Αύξηση  της συχνότητας καθαρισμού και απολύμανσης των περιοχών της πισίνας και του νερού με τη χρήση απολυμαντικών κατάλληλα για την τρέχουσα περίσταση. Η καθημερινή συντήρηση της πισίνας και η απολύμανση μέσω χλωρίωσης πραγματοποιείται από πιστοποιημένους επαγγελματίες. Υποχρεωτική χρήση της πετσέτας πισίνας στις ξαπλώστρες.
 • Βαθύς σχολαστικός καθαρισμός και απολύμανση σε όλους τους χώρους της βίλας πριν από την άφιξή των επισκεπτών. Τα ίδια ισχυρά πρωτόκολλα καθαρισμού θα εφαρμόζονται σε κάθε αλλαγή επισκεπτών.
 • Άνοιγμα θυρών και παραθύρων για φυσικό αερισμό του χώρου παρέχοντας 100% καθαρό αέρα.
 • Αφαίρεση διακοσμητικών αντικειμένων (μαξιλάρια, κλινοσκεπάσματα) καθώς και κοινά αντικείμενα πολλαπλής χρήσης, όπως βιβλία πληροφοριών, περιοδικά κ.λπ. από κάθε βίλα.
 • Τοποθέτηση απολυμαντικών χεριών και άλλων σχετικών προϊόντων σε κάθε βίλα.
 • Το check out θα πραγματοποιείται στις 11.00 ενώ το check in μεταφέρεται στις 16.00 ώστε να πραγματοποιείται ενδελεχής καθαρισμός των δωματίων.Το check-in δύναται να πραγματοποιείται σε εξωτερικό χώρο.
 • Ο καθαρισμός δωματίου και η αλλαγή των λινών θα γίνονται σύμφωνα με το κανονικό πρόγραμμα ή μόνο μετά από αίτημα του επισκέπτη. Συνίσταται από τα υγειονομικά πρωτόκολλα να μην είναι συχνός ο καθαρισμός του δωματίου κατά τη διάρκεια της διαμονής  ώστε να αποφεύγεται η επαφή των εργαζομένων με τους επισκέπτες.
 • Προκαθορισμένος χρόνος  καθαριότητας της βίλας και των χώρων διαμονής προκειμένου να  αποφευχθεί η επαφή  μεταξύ των επισκεπτών και του προσωπικού του καταλύματος.
 • Πολιτική Καθαριότητας  «χωρίς την παρουσία των επισκεπτών», πράγμα που σημαίνει ότι το προσωπικό θα εισέρχεται στη βίλα για καθαρισμό, τακτοποίηση ή αλλαγή κλινοσκεπασμάτων μόνο κατόπιν απουσίας σας.
 • Απαγορεύεται στους μη επισκέπτες η είσοδος στη βίλα και στους χώρους της για λόγους υγιεινής και ασφάλειας.
 • Για τους σκοπούς δράσεων προστασίας της δημόσιας υγείας, η διεύθυνση/διοίκηση του καταλύματος θα τηρεί αρχείο των μελών προσωπικού και όλων των επισκεπτών που θα διαμένουν στο κατάλυμα - όνομα, εθνικότητα, ημερομηνία άφιξης και αναχώρησης, στοιχεία επικοινωνίας (διεύθυνση, τηλέφωνο, e-mail) ώστε να καθίσταται δυνατή η επικοινωνία με τις στενές επαφές τυχόν κρούσματος COVID-19, που ενδέχεται να ταυτοποιηθεί εκ των υστέρων.

Όλο το προσωπικό και οι συνεργατες  του Natura Verde Villas εχουν εκπαιδευτει σχετικά με τα πιο πρόσφατα αυστηρα πρωτοκολλα υγιεινής και ασφαλειας. Ωστόσο, γνωρίζουμε ότι ορισμένοι επισκέπτες, για κατανοητούς λόγους κοινωνικής απόστασης, θα προτιμήσουν να περιορίσουν στο ελάχιστο ή να αποκλείσουν εντελώς την παρουσία προσωπικού κατά τη διάρκεια της διαμονής τους.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΥΠΟΠΤΟΥ ΚΡΟΥΣΜΑΤΟΣ COVID- 19

Σε περίπτωση κρούσματος COVID-19 σε κάποια από τις βίλες μας, συνεργαζόμαστε αμέσως με τις αρμόδιες υγειονομικές αρχές για να αναφέρουμε το γεγονός και να λάβουμε καθοδήγηση σχετικά με τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν τόσο για τους επισκέπτες όσο και για τους συνεργάτες μας.

Αναλαμβάνουμε ένα πρόσθετο πρωτόκολλο καθαρισμού και απολύμανσης, των χώρων που γνωρίζουμε ότι ήταν ο επισκέπτης κατά τη διάρκεια της διαμονής του.

Επιπλέον, θα σφραγίζεται το δωμάτιο του επισκέπτη (π.χ., εμποδίζοντας την είσοδο από το προσωπικό ή άλλους) και θα αναλαμβάνει ένα πρωτόκολλο ανάκτησης δωματίου που έχει σχεδιαστεί για να απολυμάνει τα πάντα στο δωμάτιο.

Η διεύθυνση του Natura Verde Villas δεσμεύεται για την πλήρη υιοθέτησή των ελληνικών υγειονομικών πρωτοκόλλων λειτουργίας των τουριστικών καταλυμάτων.